Systeemisen coachingin hyötyjä

Uutta intoa myyntityöhön


"Koronakesän jälkeen tuntui todella vaikealta aloittaa asiakaskontaktointi. Olin väsynyt ja saamaton. En saanut yhtään puhelua soitettua moneen viikkoon ja myyntityö oli täysin jumissa. Paine tulevaisuudesta alkoi ahdistaa ja olin alamaissa. Silloin onneksi löysin sinut LinkedInistä ja pääsin coachaukseesi.


Pidin kovasti rauhallisen asiallisesta tavastasi coachata. Kuuntelit kärsivällisesti polveilevaa ajatuksenjuoksuani ja poimit sieltä aina juuri sen oleellisimman, asian keskeisen ytimen eteeni ihmeteltäväksi ja tunnistettavaksi ja eteenpäin tutkiskeltavaksi. Autoit hienosti näkemään syitä ja seurauksia, motiiveja ja sijaistoimintoja ja löytämään itselleni sopivan ja innostavan tavan toimia. 


Tunnistin itsessäni tarpeen yhteistyöhön tavalla, jota en aikaisemmin ollut ollenkaan tiedostanut. Ja ymmärsin, ettei tekemisen vähentäminen ollutkaan minulle se oikea ratkaisu, vaan monessa mukana oleminen antaakin minulle energiaa.


Mieliala ja innostus nousivat niin, että varmasti sinäkin sen muutoksen huomasit selvästi, viikko toisensa jälkeen. Kun lopetimme, olin täynnä virtaa ja täydessä vauhdissa uudenlaisten toimintatapojeni kanssa. Kiitos sinulle erinomaisesta coachauksesta. Se toimi juuri niin kuin pitääkin, eli auttoi minua ajattelemaan paremmin. Olit juuri sellainen kumppani, jota tarvitsin päästäkseni taas vauhtiin!"


Hanna T.

Johdon konsultti

Itsensä johtamisen taitoja yrittäjälle


"Tuoreena yrittäjänä tarvitsin varmuutta osaamiseni markkinointiin ja oman itseni esille tuomiseen osana yritykseni brändiä. Kävimme läpi tilannettani ja pohdimme mm. miten näen tilanteeni, mikä estää ottamasta rohkeampia askelia sekä miten päästä eroon omista hidasteista ja paremmin vauhtiin.


Keskustelujemme ja Sarilta saamieni harjoitusten myötä opin oikeasti uusia asioita itsestäni, suhtautumisesta ympäröivään maailmaan ja siitä minkälainen yrittäjä haluan olla. 


Uskon, että tällaiset mahdollisuudet voivat olla koko loppuelämän kannalta merkityksellisiä suunnannäyttäjiä.

Sarin kanssa on myöskin helppo puhua!"

S.R.

Luovan alan yrittäjä

Itsevarmuutta uuteen työhön


"Olin juuri aloittamassa uudessa työpaikassa ja halusin löytää itsevarmuuteni ja tehokkuuteni takaisin. Edellisen työpaikan ikävät kokemukset ja meneillään olevat isot henkilökohtaiset haasteet söivät energiaani ja itseluottamustani. 


Sari johdatti minut omien kipupisteitteni äärelle ja sai näkemään omat uskomukseni ja rajoitteeni. Kävimme turvallisesti läpi aiemman työpaikan ikäviä kokemuksia ja saimme siirrettyä häpeän sinne, minne se kuuluu. Omat vahvuuteni kirkastuivat käydessämme läpi aiempia onnistumisiani ja pohtiessamme, mitä niistä voi oppia tulevaisuuden varalle. 


Kasvatimme epävarmuuden sietokykyä ja löysimme keinoja pysähtyä hetkeen ja tunnistaa pelkoajatukset. Sain kiteytettyä parhaat tavoitteeni mukaiset teot ja minun oli helppo muuttaa ne konkreettisiksi viikko- ja kuukausitason suunnitelmiksi."


Kati

Myyntialalla

Toivoa, voimavaroja ja minäpystyvyyttä 


"Olen jumissa pitkässä avioliitossa, jossa olen huolehtinut yksin kaikesta:  lapsista, kodista ja kuluista. Silti en tee puolisoni mielestä mitään oikein. Mitään hyvää en hänen mielestään ole ansainnut, olen hänen silmissään täysin arvoton. Terapiaa yritimme, mutta siitä ei ollut apua kun puoliso ei nähnyt omaa osuuttaan asioihin.  Olen väsynyt ja ainoa, mikä minua enää pitää suhteessa on pelko lasten menettämisestä. 


Tiedän, että näin ei voi jatkua, mutta samalla tuntuu, etten osaa jäsennellä, mitä itse haluan. On avuton olo, ja samalla tiedän että oman mielen panssari estää tekemästä lopullista ratkaisua. Pelko lamaannuttaa.


Sari rohkaisi minua vanhemmuudessani ja kävimme läpi vastavuoroisuudeltaan epäterveen parisuhdemallin vaikutuksia itsetuntooni. Etsimme keinoja, joilla voin vahvistaa omia rajojani ja luottamusta tulevaan. Sain myös  käytännön neuvoja etenemiseen, sekavasta vyyhdistä Sari kaiveli pieniä langanpäitä, joita voin lähteä seuraamaan. Vaikka pelottaa, uskon, että toimin, kun mieleni on siihen valmis."


Anonyymi


Itsemyötätuntoa ja omia vahvuuksia


"Lähestyin Saria huomatessani olevani tulevan uranvaihdon ja vanhemmuuden aiheuttamien ajatustusten noidankehässä. Sarilla on empaattisen läsnäolon taito, ja hän osaa sopivasti haastaen nostaa keskusteluun oleellisia asioita ajatusjumien purkamiseksi. 


Koin, että olen perhevapaiden myötä kadottanut "ammattiminäni". Sarin kanssa käydyt coachingit auttoivat tunnistamaan ja sanoittamaan vahvuuksiani työnhakua silmälläpitäen. Tärkeimpänä kuitenkin Sarin avulla olen onnistunut hillitsemään suorittaja-minääni ja löytämään itsemyötätuntoa pikkulapsiarjen keskelle.


 Armollisuuden myötä myös seesteisten hetkien määrä on kasvanut runsaasti, ja ajatukset virtaavat taas vapaasti. Kiitos Sari!"

Inka

Kaupan alan esimiestehtävissä