Palautetta sovittelusta ja coachingista

Työyhteisösovittelu ihmiskeskeisen organisaatiokulttuurin työkaluna

"Työyhteisösovittelu vahvistui oivalliseksi työkaluksi edistää ja vahvistaa organisaatiomme kulttuuria, tavoitteellisesti, ihmislähtöisesti ja oivaltaen. Halusimme työyhteisösovittelun avulla varmistaa, että asioiden hoitamisen lisäksi luomme tulevaisuuteen avoimuutta, läpinäkyvyyttä ja puheeksi oton tapoja.

Sarin proaktiivinen ja ammattimainen ote teki yhteistyön sujuvaksi ja mutkattomaksi. Hänen tapansa käsitellä asioita vahvisti luottamuksellista ilmapiiriä ja saimme työyhteisösovittelun prosessista enemmän irti kuin mitä olimme osanneet alussa ajatella. Vaikka näitä asioita ei kukaan työpöydälleen toivo, niin tiedän kenelle soitan jos/kun työyhteisösovittelua organisaatiossani tarvitaan. Lämpimät kiitokset Sarille avusta ja tuesta."

HR-johtaja, teollisuusalan yritys

Uutta intoa myyntityöhön

"Asiakaskontaktoinnin aloittaminen tuntui todella vaikealta. Olin väsynyt ja saamaton. En saanut yhtään puhelua soitettua moneen viikkoon ja myyntityö oli täysin jumissa. Paine tulevaisuudesta alkoi ahdistaa ja olin alamaissa. Silloin onneksi löysin sinut LinkedInistä ja pääsin coachaukseesi.

Pidin kovasti rauhallisen asiallisesta tavastasi coachata. Kuuntelit kärsivällisesti polveilevaa ajatuksenjuoksuani ja poimit sieltä aina juuri sen oleellisimman, asian keskeisen ytimen eteeni ihmeteltäväksi ja tunnistettavaksi ja eteenpäin tutkiskeltavaksi. Autoit hienosti näkemään syitä ja seurauksia, motiiveja ja sijaistoimintoja ja löytämään itselleni sopivan ja innostavan tavan toimia.

Tunnistin itsessäni tarpeen yhteistyöhön tavalla, jota en aikaisemmin ollut ollenkaan tiedostanut. Mieliala ja innostus nousivat niin, että varmasti sinäkin sen muutoksen huomasit selvästi, viikko toisensa jälkeen. 

Kun lopetimme, olin täynnä virtaa ja täydessä vauhdissa uudenlaisten toimintatapojeni kanssa. Kiitos sinulle erinomaisesta coachauksesta. Se toimi juuri niin kuin pitääkin, eli auttoi minua ajattelemaan paremmin. Olit juuri sellainen kumppani, jota tarvitsin päästäkseni taas vauhtiin!"

Hanna T., johdon konsultti

Itsemyötätuntoa ja omia vahvuuksia

"Lähestyin Saria huomatessani olevani tulevan uranvaihdon ja vanhemmuuden aiheuttamien ajatustusten noidankehässä. Sarilla on empaattisen läsnäolon taito, ja hän osaa sopivasti haastaen nostaa keskusteluun oleellisia asioita ajatusjumien purkamiseksi.

Koin, että olen perhevapaiden myötä kadottanut "ammattiminäni". Sarin kanssa käydyt coachingit auttoivat tunnistamaan ja sanoittamaan vahvuuksiani työnhakua silmälläpitäen. Tärkeimpänä kuitenkin Sarin avulla olen onnistunut hillitsemään suorittaja-minääni ja löytämään itsemyötätuntoa pikkulapsiarjen keskelle.

Armollisuuden myötä myös seesteisten hetkien määrä on kasvanut runsaasti, ja ajatukset virtaavat taas vapaasti. Kiitos Sari!"

Inka

Kaupan alan esimiestehtävissä