Yksilöcoaching

TUNNE- JA TARVEKESKEINEN MUUTOSVALMENNUS

Etsitkö uutta suuntaa elämällesi, jumitat vanhoissa, haitallisissa ajatusmalleissa tai huomaat ajautuvasi kerta toisensa jälkeen toistamaan samaa kaavaa? Etkö millään pysty priorisoimaan tekemisiäsi, vaikka tietäisit, mikä olisi sinulle hyödyksi? Vaivaako huijarisyndroma tai koetko häpeää, joka kuuluisi jollekin toiselle

Ammatticoachina autan sinua kohtaamaan tunteitasi ja tarpeitasi, vahvistamaan minäpystyvyyttäsi sekä löytämään ratkaisukeskeisiä toimintatapoja muutokseen. 

Saat matalalla kynnyksellä apua erilaisiin elämän pulmatilanteisiin. Jo pari tapaamiskertaa auttaa sinua ymmärtämään syyt toimintasi taustalla sekä voimaannuttaa sinut toimintaan.  

OMIEN ARVOJEN KIRKASTAMINEN

Omien arvojen pohtiminen tulee yleensä ajankohtaiseksi elämän risteyskohdissa. Arvot kuvaavat niitä asioita, joita pidämme elämässä tärkeimpinä. Kun arvosi ohjaavat toimintaasi, tulee elämästäsi syvempää ja mielekkäämpää.

Tuen sinua arvojesi kirkastamisessa erilaisten työkalujen, voimaannuttavan keskustelun ja kysymysten avulla. 

Arvotyöskentelystä on apua, kun joku asia "ei vain tunnu oikealta", olet rakentanut koko identiteettisi työminäsi varaan tai haluat esimerkiksi vaihtaa ammattia. 

EROON NARSISTISTA

Oletko kokenut läheisessä ihmissuhteessasi henkistä, fyysistä tai taloudellista väkivaltaa? Eroaminen narsistisia piirteitä omaavasta henkilöstä on vaikeaa, sillä se usein laukaisee toisessa osapuolessa narsistisen vihan. Asioista ei kyetä sopimaan ja esimerkiksi lasten etu jää taustalle. 

Usein tällaiset eroprosessit venyvät kohtuuttoman pitkiksi, johtavat vainoamiseen, kiristämiseen tai mustamaalaamiseen ja uuvuttavat syvästi. Eroaminen voi olla jo ajatuksena mahdoton, koska toinen ihminen on alistanut sinut omaan tahtoonsa tai pelkäät eron seuraamuksia. 

Autan sinua ymmärtämään narsistisista persoonallisuuspiirteistä kärsivän henkilön toimintatapoja sekä purkamaan suhteesta aiheutunutta stressiä ja häpeää.  Tarjoan myös käytännön neuvoja vaikeaan eroon sekä autan rakentamaan itsetuntoasi takaisin.